PODNELA TUŽBU DOK JE U ZADRUZI - Aleks Nikolić izdala rođenu sestru i majku: Učinila neoprostivo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 22:57

PODNELA TUŽBU DOK JE U ZADRUZI - Aleks Nikolić izdala rođenu sestru i majku: Učinila neoprostivo

Samo što ne kleči ispred Filipa, dok mu se pravda

Filip Car se ne smiruje od kada je saznao da je protiv njega podneta tužba zbog nasilja nad Aleks Nikolić. Tužbu je, navodno, podnela njena sestra, a sada kada je Car saznao napravio je dramu.

Aleks koja se opet pomirila sa Carem, sada tvrdi da je optužbu povukla, tj. da je odbial da je potpiše, ali to nije sprečilo da joj Filip sve i dalje zamera. Aleks očigledno ne brine previše što njena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majka Slovenka i sestra strahuju za nju, te bi radije da izda njihovu brigu nego da izgubi Filipa.

Na Instagramu je isplovio snimak kako on njoj to prebacuje u rehabu.

- Niti mogu verovati niti mogu očekivati da si mi to uradila - žalio se Car.

- Zar ne čuješ da sam povukla tužbu? - branila se Aleks

- Ma možeš me povući za k... Kad se nešto desi, ti sad povlačiš. To su cinkare najgore, to samo drukare rade, kao idu pa onda nešto peglaju kasnije. Kad sa nekim raskineš, pa onda lažne optužbe iznosiš i to morbidne i sve. To mi se gadi. Automatski povlačiš da taj neko odmah slaže. Žensko si, te je gore po tebe. A još i tvoja sestra pametnija od tebe, da vidi. Recimo, u diskoteci si prva nasrnual na mene i napala me - bio ej vdino potresen Car.

Detaljnije u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ALEKSANDRINA SESTRA PODNELA TUŽBU PROTIV CARA Filip davio Nikolićevu u rijalitiju, a sad saznao šta ga čeka

Izvor: Blic, 05.Apr.2023, 14:09

Filip Car saznao je da je sestra Aleksandre Nikolić, Jelena Nikolić podnela tužbu protiv njega.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.