Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 10:16

PODLIVI, MODRICE, RANE PO LICU: Tamara Đurić sva krvava - jeziv snimak uznemirio javnost (VIDEO)

Korisnici društvenih mreža zabrinuti nakon što je pomenuti sadržaj ugledao svetlost dana.

Jedna od najpopularnijih starleta na Balkanu, Tamara Đurić, otkako se pojavila na medijskoj sceni, važila je za pravu lepoticu koja je mamila muške uzdahe na svakom koraku, što zbog svog atraktivnog izgleda, tako i zbog svog urbanog odevanja i stila života.

Pre samo nekoliko dana je dospela ponovo u sam epicentar medijskog zbivanja, kada je ušla u otvoreni sukob >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa muzičkom pop zvezdom Jelenom Karleušom, što je poprimilo potpuno jednu neočekivanu dimenziju, budući da su najoštrije kritike upućivale jedna drugoj na račun fizičkog izgleda. Detalje njihovog sukoba i kako je sve počelo, pogledajte klikom na OVAJ LINK. Sada je Tamara odlučila da na ironičan način i pomalo šokantan, odbrusi svima koji su pokušali da ospore njen izgled.

Tamara se nedavno podvrgla izvesnim estetskim zahvatima na svom licu, a mnogi korisnici društvenih mreža, ali i gledaoci jedne emisije u kojoj je starleta gostovala, ovo njeno novo izdanje su dočekali na nož, te na jako grub i kritički način komentarisali njen izgled.

Đurićeva je oduvek bila rečita i znala da se nosi sa svim komentarima, ali i da ozbiljno odgovori na iste, te je i ovog puta bila kranje originalna u svom obraćanju svima koji nisu ljubitelji njenog lika i dela.

Mnogi bi rekli da je preterala u svom odgovoru, međutim, onaj publika koja poznaje Tamaru nije ostala šokirana kao pojedini, jer je naviknuta na njen temperament.

Starleta je na svom Instagram profilu podelila, malo je reći uznemirujuć sadržaj, gde je njeno lice svo otečeno i u modricama, podlivima, pa čak i krvavo. Naravno, sve pomenuto nastalo je usled pomenute estetske operacije.

Ovakvo njeno izdanje, budući da je eksplicitno i uznemirujuće, pogledajte u narednom video zapisu klikom na OVAJ LINK

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.