PODLIV NA TELU MALOG ŽELJKA?! Na dan rođenja tužan PRIZOR - Miljana objavila sliku sina, svi gledaju u OVAJ detalj

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 19:51

PODLIV NA TELU MALOG ŽELJKA?! Na dan rođenja tužan PRIZOR - Miljana objavila sliku sina, svi gledaju u OVAJ detalj

Nije poznato kako je zadobio povredu!

Željko sin Miljane Kulić, danas proslavlja 3. rođendan, a ona se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu.

Kulićeva je želela javno da iskaže koliko joj sin Željko znači u životu i koliko je srećna što ga ima pored sebe.

- Ulepšao si svaki moj dan i svaki događaj, upotpunio svaku prazninu i odagnao svaku tugu. Ti si najveća sreća koju sam dotakla i najvrednije što mi je život darovao. Najvažnija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvar koju sam u životu uradila je što sam postala tvoja majka. Srećan rođendan bebice moja - napisala je Miljana Kulić na svom Instagram profilu.

Podelila je fotografiju malog Željka na kojoj se vidi kako pije vodu, dok sedi na krevetu okružen igračkama. Međutim, ono što je svima privuklo pažnju je velika modrica na Željkovoj nozi.

Nije poznato kako je zadobio povredu, ali moguće je da se povredio dok se igrao sa drugom decom. Deca u tom uzrastu su aktivna, mnogo trče i vrlo je moguće da se sapleo ili udario o neki predmet na igralištu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.