PODELILA LEPE VESTI: Nakon pomirenja sa dečkom biznismenom, Iva Grgurić se odlučila i na ovaj korak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 21:22

PODELILA LEPE VESTI: Nakon pomirenja sa dečkom biznismenom, Iva Grgurić se odlučila i na ovaj korak!

Odmah obavestila svoje fanove!

Na današnji dan svi pripadnici katoličke veroispovesti slave Vaskrs, a na društvenim mrežama mnoge poznate ličnosti pokazale su kako obeležavaju veliki praznik.

Tako je i pobednica treće sezone rijaliti programa "Zadruga" Iva Grgurić pokazala sa kim i kako provodi praznik.

Ona je svoje pratioce putem društvene mreže Instagram obavestila o tome da je dečka biznismena Nemanju Petoševića, sa kojim je nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obnovila emotivnu vezu, odvela u Hrvatsku na upoznavanje sa porodicom.

Na jednom od storija Iva je pokazala svog oca, što je inače ranije retko činila, dok se sa majkom često pojavljivala u javnosti.

- Tata - napisala je Iva i dodala srce, a kako je proteklo njegovo upoznavanje sa potencijalnim zetom, ostaje da saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.