PODELA IMOVINE ipak neće ići tako glatko? Harisu Džinoviću ponuđena cifra za vilu na Senjaku od koje će vam se ZAVRTETI U GLAVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 09:08

PODELA IMOVINE ipak neće ići tako glatko? Harisu Džinoviću ponuđena cifra za vilu na Senjaku od koje će vam se ZAVRTETI U GLAVI

Do skoro su važili za najskladniji par na estradi.

Haris Džinović i njegova supruga Melina razvode se posle deset godina braka, a mnogi se pitaju šta će biti sa velelepnom vilom na Senjaku u kojoj su zajedno živeli.

Navodno, folker je dobio ponudu koja se ne odbija.

Blizak prijatelj mu je ponudio 3.000.000 za vilu u kojoj živi na Senjaku.

Poznati muzičar se 2021. godine sa porodicom uselio u ovaj objekat koji je gradio od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2017. godine. Iz vile se iselila Melina i otišla u hotel dok sebi ne kupi stan.

Prijatelj porodice Džinović tvrdi da su se okolnosti promenile. 

Haris se požalio bliskom prijatelju da mu razvod ne prija, da nije ni verovao da do toga može da dođe, ali ide dalje. Tog biznismena je interesovalo da li planira da život nastavi u Beogradu u vili koju je sazidao ili postoji mogućnost da je proda. Dao mu je interesantnu ponudu, konkretno milion evra više nego što je on uložio. Jeste mu primamljiva cifra, ali nije siguran da li će da pristane. Odluku će doneti Harisov sin Kan. Sa njim se pevač sve dogovora. Inače, taj čovek ima nekoliko objekata na popularnim lokacijama u prestonici i Harisova oaza mira mu se posebno dopada jer se sa terase pruža pogled na Novi Beograd. Videćemo šta će da odluči - kaže izvor za Kurir.

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.