PROCURILO DA ULAZI U ZADRUGU 7! Zgodni maneken pokazao IZVAJANO TELO, ELITNIM učesnicama neće biti dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 12:32

PROCURILO DA ULAZI U "ZADRUGU 7"! Zgodni maneken pokazao IZVAJANO TELO, ELITNIM učesnicama neće biti dobro

Pločice kao u kupatilu!

Jedna od glavnih tema poslednjih nekoliko dana je spisak mogućih takmičara sedme sezone rijalitija "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita", a često se pominje ime Marka Markovića, bivšeg zadrugara koji je ovih dana u žiži interesovanja.

Marković važi za zgodnog, vaspitanog i dobrog dečka. Iako su mu u šestoj sezoni zamerali da je previše statičan i da se ne uključuje u program, mnogi smatraju da bi ga probudilo učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Stanijom. Oni bi mogli civilizovano da progovore pred milionima o razlozima njihovog raskida i da zajedno sa konceptom emisija probaju da odgovore na pitanje zašto neke ljubavi ne uspeju, iako se su svima činile kao idealne.

Jovana Tomić Matora je u svom "lajvu" otkrila da je imala vrelu akciju u "Zadruzi" sa njim i to u šteku, koji je obio Zvezdan Slavnić. Publici je ova činjenica bila interesatna i zbog toga što je Marko bio u vezi i imao intimne odnose sa Matorinom verenicom Anitom Stanojlović, a trenutno je odnosu sa nekadašnjom Jovaninom simpatijom Žanom Đorđević.

Izgleda da se Marković ozbiljno sprema za sedmu sezonu. Maneken je važio za glavnog zavodnika u "Zadruzi 6", sve dok ga sa tog trona nije skinuo Bilal Brajlović, a izgleda da se nameračio da ponovo osvoji titulu. Crnogorac je na svom Instagram profilu objavio golišavu fotku, gde je pokazao svoje mišiće i pohvalio se svojim pratiocima.

A post shared by Marko Marković (@mmarkovic94)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.