POČINJU PRIPREME ZA VANTELESNU OPLODNJU - Matora i Anita spremne da se ostvare kao RODITELJI, ovo su DETALJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 12:44

POČINJU PRIPREME ZA VANTELESNU OPLODNJU - Matora i Anita spremne da se ostvare kao RODITELJI, ovo su DETALJI

"Potrebne su izuzetne pripreme!"

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović Tomić nedavno su u Crnoj Gori stupile u istopolnu zajednicu.

Međutim, tu nije kraj.

Bivše zadrugarke žele i da se ostvare kao roditelji, budući da Anita ima sina, ali kako bi se i Jovana ostvarila u ulozi roditelja, odlučile su da krenu na vantelesnu oplodnju, piše "Pink.rs".

- Ja nisam ni bila svesna do skoro da sam odmah dobila full paket, i ženu i dete! Njen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sin je presladak, dobra je, poslušan, ali je hiperaktivan. Nisam se nadala da ćemo odmah postati takvi ortaci, ali stvarno jesmo - rekla je Matora, pa se osvrnula na vantelesnu oplodnju:

- Planiram to i biće! Potrebne su izuzetne pripreme, a odlučile smo da malo zastanemo, što zbog Alekseja što zbog nas. Ja već ulazim u neke godine kada bi to tebalo da uradi...u toku naredne godine sigurno - rekla je ona.

Matora je na pitanje o polu deteta rekla da joj je sada svejedno i ako je ranije razmišljala o dečaku, a onda pomenula i ime:

- Verovao ili ne, Aleksej je bilo ime predviđeno za sina, a za devojčicu mi se dopada Alegra, mada Anita ne voli strana imena. Evo i Teona je lepo ime -dodala je Matora za pomenute medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.