Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 16:56

POČINJE VELIKO SLAVLJE - Đani oženio sina Marka! Poznati se okupljaju, a među prvima stigli oni! (FOTO)

Pevačica blista u haljini!

Pevač Radiša Trajković Đani danas je oženio mlađeg sina Marka Trajkovića.

Mladenci i svatovi okupili su se ispred Hrama Svetog Save radi crkvenog venčanja, gde su Marko i Minja izgovorili sudbonosno "da".

Građansko venčanje održalo se decembra 2021. godine, u zgradi opštine Savski venac, u krugu najuže porodice zbog pandemije korona virusa,  a nakon crkvenog svi su se uputili u poznati prestonički restoran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde su organizovali veliko slavlje.

Među prvima, stigli su Katarina Grujić i Marko Gobeljić.

Dok se on odlučio za klasično crno odelo, Kaća je zablistala u ljubičastoj haljini.

- Biće dosta kolega večeras, meni se emocije pale kada padne mrak! Ja sam kao vampir - rekao je Đani tom prilikom.

Podsetimo, Marko sa svojom izabranicom Minjom ima sina Lava kome su ponosni roditelji nedavno slavili rođendan, a nestrpljivo čekaju još jednu bebu koja je na putu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.