POČEO JE DA IGRA RIJALITI! ON NE VOLI TAKVE DEVOJKE Kristijan isprozivao Mišela i Minu: Sve je FEJK?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 18:19

"POČEO JE DA IGRA RIJALITI! ON NE VOLI TAKVE DEVOJKE" Kristijan isprozivao Mišela i Minu: Sve je FEJK?

Razotkrio ga!

Novi gost u radiju je Kristijan Golubović koji je komentarisao Mišela Gvozdenovića i događaj protekle noći koji je šokirao sve.

- Ja sam vam kao kafa, ima me svuda! Ja sam video svašta, ali da vidim da normalne, mislim, kao normalne, iz čista mira ovako se ponašaju i izigravaju g*vnare, to nisam video i meni to liči na bes! Što se tiče Mišela, ja sam njemu rekao da izađe iz čaure i da da malo sebe i ovde, on je samo pevao i to u vreme kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne treba da peva i rekao mi je kako on zna zašto je došao i otporan je bio naspram nas. On sada shvata kako treba da se ponaša i razbudio je duhove, koliko god to bilo fejk jer je on rekao kako ne voli takve devojke, a sada se igra. Sa Draganom nije ništa uradio jer je tada bio pravi Mišel i odlazak iz paba ga je trgnuo i počeo da igra rijaliti. Što se tiče mene i Kristine, ja ne pijem sa njom i samo sam joj oprao kosu, ali mi smo samo drugari i Neca i ja smo je češljali i radio sam joj pedikir i manikir - rekao je Kristijan.

Detaljnije u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.