POČEO I DA JE UCENJUJE BEŽANJEM! Janjuš još jednom pokušao da odgovori Maju da ne ode na POLIGRAF zbog OVOG!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 08:21

POČEO I DA JE UCENJUJE BEŽANJEM! Janjuš još jednom pokušao da odgovori Maju da ne ode na POLIGRAF zbog OVOG!

Odlučila je da se ogoli do gole kože!

Marko Janjušević Janjuš nije mogao da prepusti slučaj vremenu, pa je odlučio da ode po Maju Marinković u hotel. Upao je bez kucanja, što je iznenadilo Marinkovićevu, a potom ju je izveo napolje kako bi pokušao još jednom da je ubedi da ne ode na poligraf koji će se desiti za nekoliko sati.

- Folirant, mene ćeš ti, pa sve ćeš da vidiš - komentarisala je Maja, dok je čekala Janjuša.

- Majo, opet te lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitam, šta? Ti men ei dalje kanališ, je l' tako? - započeo je Janjuš.

- Došao si do hotela, jer si hteo nešto da mi kažeš, izvoli, reci? - uzvratila je Marinkovićeva.

- Majo, iskreno ti kažem, budalaštine su,ako ideš na poligraf, ja idem kući! Ja se ne plašim ničega, nego je blam Majo! Ne pravim te budalom Majo! - govorio je Janjušević.

- Što si se uplašio? Ti nećeš reći ništa! Da li si mi zbog toga dva puta prilazio? Ne verujem ti ništa!Slagao si sve, nemoj da mi namiguješ! Ja sam mnogo luda, nemoj da se igraš sa mnom, sa mnom se niko ne igra! - odbrusila je Maja.

U video prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.