POČELI ULTIMATUMI - Ša stavio Mionu na teške muke Nemoj da se obraćaš drugim muškarcima više

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 11:04

POČELI ULTIMATUMI - Ša stavio Mionu na teške muke "Nemoj da se obraćaš drugim muškarcima više"

Iako nisu zajedno, Ša je već počeo da prisvaja celokupno Mionino vreme i pažnju.

Nenad Aleksić Ša jasno je pokazao ljubomoru Mioni Jovanović jer se druži sa muškim delom učesnika.

Naime, njemu je izuzetno zasmetalo to što je Miona pozajmila kremu od Terze, te joj je pored toga zamerio i kontakt sa bilo kojim muškim učesnikom "Elite".

- Nemoj da pričaš svojim drugaricama drugačije. Stvaraš sliku... - rekao je Ša.

- Prave priču >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog tebe - kazala je Miona.

- Ti si moja interesna sfera. Nemoj da sediš sa nekim ljudima. Klinačke fore. Slušaj me, ovde da uđe ne znam ko, mene ne bi zanimao - rekao je Ša.

- Šta je trebalo da radim? - upitala je Miona.

- Da iskuliraš, kako bi mene ispoštovala. Klinačke fore meni ne trebaju. Morala si da naglasiš da si uzela kremu od Terze. Što moraš da naglasiš od koga je? Ako hoćeš, idi sa njima provodi vreme, a ne sa mnom. Tražićeš mu nešto, on će da ti baca fore da bi te je*o. Znam ja te fore - kazao je Ša.

- Ja onda neću uzimati od ljudi, nego ti - rekla je Miona.

- Ja sedim sa tobom i ti mene zanimaš. Neću da sediš sa ljudima koji bi te ka*ali, razumeš me? Pitaj drugarice da li je to normalno. Ja od Danke npr. ne uzimam, ne idem da tražim neke stvari. Ja da doživljavam sa tobom, kao što sam nekada sa nekim ženama, neću. Neću da ti crtam šta mi smeta. Ako ti smeta moje ponašanje, nemoj sa mnom da sediš. Ne pravi se da sam ti gotivan, ako to nisam. Hoću da sam ti ili poseban, ili nisam ništa. Da li ti je sve ovo jasno? Ja sam takav kakav sam. Ako sam ti drag, drag sam ti, ako ne, idi od mene - istakao je Ša.

- Pa i ti pričaš sa pojedinim ženama ovde po sat vremena, pa posle meni govoriš: da dođem - dodala je Miona.

- Ja sam sebe gubio u prošlim odnosima, ne želim da mi se to ponovo desi. Ne bih da te iritiram. Neću nikoga da jurim, ukapiraj to - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte snimak ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.