POČELA LUDNICA: Luna IZAŠLA na binu i ovako započela nastup pred punim klubom: Posveta Marku? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 02:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELA LUDNICA: Luna IZAŠLA na binu i ovako započela nastup pred punim klubom: Posveta Marku? (VIDEO)

Ovacije za Đoganijevu!

Luna Đogani, iako kratko u pevačkim vodama, može da se pohvali punim klubovima.

Njen drugi nastup u Srbiji ispratila je ekipa portala Srbija Danas, a Ćuprija je đuskala uz pobednicu Zadruge 2.

Svoj nastup Đoganijeva je počela pesmom "Deveti krug" i odmah zapalila atmosferu. Pogledajte kako je izgledao njen izlazak na binu.

Dok su svi đuskali uz njen hit prvenac, Luna je lagano prešla na drugu pesmu "U ljubavi luda" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za koju je pre izvođenje rekla da je posebna za nju, a svi su odmah pomislili da je reč o Marku, te je čak i određene stihove otprvala bez pratnje muzike.

Pogledajte na snimku ispod.

U prvim redovima su bili Lunini verni fanovi koje je prate još od prvog nastupa u inostranstvu, a nameravaju i da nastave. Više o tome šta se dešavalo na ulazu u klub sat vremena pred nastup POGLEDAJTE OVDE!

Atmosferu sa nastupa pogledajte u galeriji ispod!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.