POČELA GALA PROSLAVA 46. ROĐENDANA MILANA MILOŠEVIĆA: Voditelj otkrio da za nekoliko dana ide na OZBILJNU OPERACIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 20:55

POČELA GALA PROSLAVA 46. ROĐENDANA MILANA MILOŠEVIĆA: Voditelj otkrio da za nekoliko dana ide na OZBILJNU OPERACIJU

"Poželeo sam sebi da rešim situaciju koju imam sa srcem!"

Najpoznatiji voditelj  kod nas i u regionu, Milan Milošević proslavlja 46. rođendan, a za sebe je izabrao specijalan stajling koji je u njegovom stilu.

Kako je na samom početku istakao, nikada se bolje nije osećao.

- Slavim 46. rođendan, a izgleda kao da je 26. rođendan. Vi ne znate kakvu energiju imam, ovo je ludilo. Mama je poželela da sledeće godine dođe na moju zabavu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I ove godine sam je molio da se pojavi, stavićemo te u kolica, staviću ti zube, našminkaću te, međutim neće - priča na samom početku Milan za medije i otkriva.

- Svim gostima sam rekao da donesu belu kovertu. Volim samo koverte. Kad dođem kući sa rođendana, sve poklone stavim na stranu i onda brojim samo pare. Prošle godine sam dobio mnogo novca, sigurno za jedan manji stan u Borči. Neki su me i razočarali količinom novca koji su mi doneli. Daju nekoj pevačici u kafanu lovu, meni ne donesu - izjavljuje Milošević.

- Poželeo sam sebi da rešim situaciju koju imam sa srcem. Posle ovoga idem na operaciju. Doktor kaže da nije opasno, ali ja sam se uplašio. Ne mogu da spavam do ujutru, imam strah - istakao je slavljenik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Milošević otkrio svoje planove nakon Pinka

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2023, 10:02

Voditelj Milan Milošević danas proslavlja 46. rođendan, a tim povodom otkrio je šta se dešava u njegovom privatnom životu nakon što je dao otkaz na Pink televiziji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.