POČELA DRUGA FAZA GLASANJA ZA MAC

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELA DRUGA FAZA GLASANJA ZA MAC

Glasajte za svog favorita.

Počela je druga faza glasanja za MAC! Od preko 200 nominacija ostalo je manje od 80, i raspoređene su u 13 kategorija. Svaki glasač ima pravo na novih 20 besplatnih online glasova na sajtu MAC https://musicawardsceremony.com/page--kategorije-nominacija a uvedeno je i SMS glasanje. Skymusic se odriče svog dela prihoda od SMS glasanja u humanitarne svrhe.

U prvoj fazi glasanja pristiglo je preko pola miliona glasova iz svih krajeva sveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a najviše glasova imala je kategorija “kolaboracija”.

U drugoj fazi glasanja za MAC, svaki glasač može poslati neograničeni broj SMS poruka, a prilikom slanja neophodno je ukucati MAC, zatim napraviti razmak, a potom upisati redni broj nominacije za koju se glasa. Više o pravilima SMS glasanja saznajte ovde https://musicawardsceremony.com/article--pravila-sms-glasanja

Besplatnim online kao i SMS glasovima povećavate svojim omiljenim izvođačima šanse da osvoje MAC priznanja, koja će biti dodeljena 29. januara u Štark Areni na manifestaciji Music Awards Ceremony. Osim dodele priznanja, na četvoročasovnoj ceremoniji će, na nekoliko povezanih bina, nastupiti najveće regionalne muzičke zvezde poput Bajage, Marije Šerifović, Jelene Rozge, Željka Joksimovića, Stjepana Hausera, Tonija Cetinskog i mnogih drugih.

MAC će biti muzičko – scenski spektakl kakav region još nije video, i na sceni će biti moguće sve. Zbog toga pripreme traju gotovo desetostruko duže nego za standardne koncerte i manifestacije koje se održavaju u ovoj dvorani, a ekipa Skymusic-a već je u Štark Areni i radi na pripremi manifestacije.

Upotreba najnovijih audio i video tehnologija i najsavremeniji trendovi koncertne tehničke produkcije – sve ono po čemu Skymusic zauzima lidersku poziciju u regionu, na ceremoniji dodele muzičkih priznanja biće podignuto na najviši nivo.

Ulaznice za MAC su dostupne na sajtu www.tickets.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.