POBILE SE ZBOG NJEGA, LAGALA JE! Posle ženskog fajta u Zadruzi, priznala - LJUBILI SMO SE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBILE SE ZBOG NJEGA, LAGALA JE! Posle ženskog fajta u Zadruzi, priznala - LJUBILI SMO SE! (VIDEO)

"Ja nisam jadnica"...

Zorana Stefanov i Filip Đukić imali su kratku romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Ipak, niko nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da li je među njima bilo samo poljubaca ili nečega ozbiljnijeg.

Nakon što se u toku prethodne noći Zorana obračunala sa Marijom Anom Smiljanić, Filipovom bivšom i sadašnjom devojkom, ona je odlučila da Mladenu Jakovljeviću, zvanom Đomla Panamera, otkrije sve detalje svog odnosa sa Đukićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Šta sam ja sebi dozvolila, ne mogu da verujem. Činjenično stanje je da je ona ku*va. Ja ne mogu sebi da oprostim što sam ispala seljančura kad smo se svađale. Ja jesam bila sa Filipom, ljubili smo se. Svideo mi se, ali ja nisam jadnica. Nemam nikakve emocije prema njemu. Seljančura mi je napravila priču sa njim sad - rekla je Zorana vidno uznemirena. Podsetimo, ona Mariji Ani nije htela da prizna da se ljubila sa Filipom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.