POBESNELA ZBOG PITANJA O ABORTUSU! Sara Jo odbrusila novinarki: Baš je neprijatno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 11:38

POBESNELA ZBOG PITANJA O ABORTUSU! Sara Jo odbrusila novinarki: "Baš je neprijatno!" (VIDEO)

Nije očekivala!

Trenutno se u Herceg Novom održava festival "Skale 2022". Mnogobrojni pevači i pevačice došli su na crnogorsko primorje kako bi se družili sa publikom. Među njima je i popularna pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo.

Mi smo iskoristili priliku da razgovaramo sa Sarom o aktuelnim temama. Ovih dana je kao bomba odjeknula vest u medijima da je usvojen zakon u Americi kojim se ženama zabranjuje abortus. Pevačica je iznela jasan stav po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tom pitanju:

- Bizarno mi je da u 21. veku prolazimo kroz ovo. Mada verujem da će se žene opet izboriti za svoje pravo, nije nam prvi put. Bićemo još jače i glasnije ako bude trebalo - rekla je Sara, a onda se iznervirala zbog pitanja novinarke.

Predstavnicu sedme sile zanimalo je u kom slučaju bi se Sara odlučila za takvu opciju.

- Joj, baš mislim da je neprijatno pitanje. Izvini, sorry, baš je neprijatno - odgovorila je Sara.

Šta nam je još Sara rekla saznajte u video prilogu u nastavku:

BONUS VIDEO: Milica Pavlović o sukobu sa Milicom Todorović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.