POBEGLI U DRUGI GRAD: Evo GDE se trenutno nalazi porodica Anđele Đuričić - OGLASIO SE i izazvao skandal!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 12:57

POBEGLI U DRUGI GRAD: Evo GDE se trenutno nalazi porodica Anđele Đuričić - OGLASIO SE i izazvao skandal!

Svakodnevno isplivavaju novi detalji.

Roditelji Anđele Đuričić, Ljiljana i Veliša pobegli su iz Herceg Novog i odmah su porodičnu kuću stavili na prodaju, za koju traže 390.000 evra! Komšije kažu da ih danima nisu videli jer su se preselili i nikome se više ne javljaju na telefon.

Kako se šuška, oni su prešli u stan koji imaju u Podgorici jer ih tamo ljudi ne znaju, a povremeno dođu u Herceg Novi da obiđu kuću i počiste dvorište. Dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni ćute i ne žele da komentarišu ćerku kojoj je sada srce slomljeno zbog Zvezdana Slavnića, Anđelin bivši dečko iz Herceg Novog likuje i otkriva da je ona zaslužila sve ovo što joj se dešava jer je njega navodno mnogo povredila.

- Anđela i ja smo se upoznali 2017. godine kada smo radili spot. Odmah smo ušli u priču, a u međuvremenu sam razmenio broj s njom. Nije prošlo ni dva dana, a ona mi šalje poruke i pita da li sam slobodan. Nisam hteo odmah da joj odgovaram, da ne ispadnem paćenik. Ali sam prihvatio oberučke. Nakon prvog susreta počeli smo intezivno da se družimo svaki dan. Uvek sam bio superiorniji, galantan. Ono je to osetila, i odmah kreće sa prvom pozajmicom. Tražila mi je 300 evra, da ne završi na ulici kao pas. Rekla mi je da joj je jako neprijatno i da mi vraća za nekoliko dana - ispričao je njen bivši za Hype televiziju.

- Mi smo nastavili sa druženjem, izlasci, plaža.. Kad ono, opet mi traži pozajmicu. Dani prolaze, a ona se ne javlja. Javlja se četvrti dan i šalje mi poruku: "Izvini molim te sve ću ti objasniti, je l' si u Budvi?" Dolazi ona do Budve, prisno me grli, a ja sam bio iskreno zatečen. Ne mogu reći da mi nije imponovalo. Tad mi je rekla da ima porodične probleme, ali nije želela detaljnije da priča, jer je to njena intima. Sa druge strane u medijima je bez problema pričala o pogibiji pokojnog brata. Pare mi nikada nije vratila i samo je prestala da mi se javlja posle nekog vremena, bio sam baš povređen, ali sam tada shvatio ko je zapravo ona - završava bivši dečko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.