POBEGLI SMO KROZ GARAŽU! Prva ISPOVEST LUNE MILJKOVIĆ - menja UMETNIČKO IME! Priznala zašto nije zvala PORODICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 21:34

"POBEGLI SMO KROZ GARAŽU!" Prva ISPOVEST LUNE MILJKOVIĆ - menja UMETNIČKO IME! Priznala zašto nije zvala PORODICU

Uspeli u svojoj nameri!

Luna Đogani i Marko Miljković su uspeli u svojoj nameri da se tajno venčaju, a njihovom posebnom danu su prisustvovali samo kumovi.

Njih dvoje su prvo, u nedelju, 16. maja, obavili opštinsko venčanje, a onda su se venčali i u crkvi, takođe u prisustvu kumova, bez njihovih porodica.

O tome kako su sve izveli sve što su želeli, Luna i Marko su otkrili u intervjuu koji su dali ekipi Toxic televizije, a mi vam isti prenosimo u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << celosti.

- Pravi smo Pink Panteri, zato što smo ovo venčanje napravili kao tajno. Nama svaki dan ispred zgrade stoje novinari i jednostavno smo želeli naš mir za taj dan. Prešli smo iz naše garaže u drugu garažu i tako smo došli u crkvu. Tu smo bili samo sa kumovima. Bukvalno su se samo ptičice čule i valjda i mi zaslužujemo mir i da nas svi ispoštuju u našoj odluci - rekla je Luna sa osmehom na licu.

- Imala sam veliku tremu. Prvi dan, kada smo se venčali u Opštini, nisam imala taj osećaj, da sam se udala i da sam sad gospođa Miljković, ali kada smo došli u crkvu, tu sam baš osetila ogromnu tremu i osetila sam neku posebnu sreću. U trenutku kada smo se na venčanju uhvatili za ruke i pogledali, znala sam da je to taj osećaj, koji ću pamtiti do kraja života. Neverovatno je da se beba sve vreme, dok je sveštenik čitao molitvu, pomerala kao da je htela da nam poruči da je i ona tu. To je za nas bio zaista poseban dan i bilo je prelepo - ispričala je Luna, a onda je otkrila detalj oko prezimena:

- Uzela sam prezime Miljković. Na Instagramu ću takođe promeniti prezime, tačnije dodaću Mi, pa će mi ubuduće umetničko ime biti Luna ĐoMi - saopštila je rijaliti zvezda.

Mladi bračni par je otkrio da su im prve čestitke uputile njihove porodice, a ispričali su i zašto je venčanje bilo tajno:

- Najveći razlog je situacija sa koronavirusom, a onda i naša želja, što smo Marko i ja želeli da na naš poseban dan budemo sami, usmereni jedno na drugo. Da su okolnosti drugačije, ja bih imala tri venčanice, druge cipele, presvlačila bih se i menjala frizure. Bilo bi sigurno veliko slavlje sa hiljadu ljudi. Međutim, mi smo i ovako presrećni - rekla je Luna.

Ono što ih očekuje kroz dve nedelje je i dolazak bebe, pa su otkrili planove i na tu temu.

- Ne plašim se porođaja i jedva čekam da beba stigne - rekla je Miljkovićka i nastavila.

- Marko nažalost ne može biti na porođaju, iako smo oboje to želeli, ali je neizvodljivo zbog mera predostrožnosti koronavirusa - a onda se ubacio budući tata u razgovor.

- Ja ću ubaciti neki dron kroz prozor, kad saznam u kojoj je sali - rekao je Marko kroz smeh, a Luna se nadovezala na priču...

- Nemojte pomisliti da će zaista biti lajv prenos porođaja. Marko se samo šali - završila je mlada.

Kako je izgledao njihov poseban dan, pogledajte u nastavku.

Ko je vaš favorit u "Zadruzi 4"?

Choices Kristijan Golubović

Miljana Kulić

Anja Todorović

Jovan Cvijetić Cvele

Kenan Tahirović

Rialda Karahasanović

Stefan Karić

Jovana Ljubisavljević

Milan Janković Čorba

Maja Marinković

Marko Janjušević Janjuš

Filip Car

Sandra Rešić

Nenad Aleksić Ša

Marko Đedović

Aleksandra Nikolić

Jovana Tomić Matora

Fran Pujas

Paula Hublin

Nenad Lazić Neca

Sanja Stanković

Ana Bulatović

Milica Kemez

Bora Santana

Dragana Spasojević

Mišel Gvozdenović

Kristina Spalević

Teodora Bilanović

Lepi Mića

Ermina Pašović

Nadica Zeljković

Mina Vrbaški

Nataša Radan

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

luna i marko venčanje Luna Đogani Marko Miljković rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.