POBEGLI SA VASKRŠNJEG RUČKA! Kristijan i Kristina se OSAMILI, pa razmenjivali NEŽNOSTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 17:31

POBEGLI SA VASKRŠNJEG RUČKA! Kristijan i Kristina se OSAMILI, pa razmenjivali NEŽNOSTI!

Savladale ih emocije?!

Već nedeljama unazad se spekuliše o prisnom odnosu Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. Šuškalo se da su se ljubili na žurki koju je priredio Veliki šef u utorak, a da kamera taj momenat nije uspela da zabeleži jer su se vešto sakrili.

Oboje tvrde da se ne sećaju šta se dogodilo te noći jer su bili pod dejstvom alkohola, iako je Mina Vrbaški tvrdila da ih je nekoliko zadrugara videlo kako se ljube.

Žestok momak koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svaki momenat da Kristini pruži pažnju. Danas je zadrugarka otišla sa uskršnjeg ručka kako bi otišla do toaleta, a onda se tamo srela sa Kristijanom.

Ispred toaleta je usledio jedan veoma prisan i romantičan zagrljaj u kojem su oboje uživali.

Pogledajte rezultate

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SANJALA SAM DA MI PROZIVAJU BRATA!" Kristina zabrinuta za reakciju porodice nakon POLJUPCA sa Kristijanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021

Niko nije mogao da je uteši!..Već nedeljama unazad se spekuliše o prisnom odnosu Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. Šuškalo se da su se ljubili na žurki koju je priredio Veliki šef u utorak, a da kamera taj momenat nije uspela da zabeleži jer su se vešto sakrili...Tokom uskršnjeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.