POBEGLA U JEKU SKANDALA: Estrada se urotila protiv Milice Pavlović, a ona uhvatila štraftu - evo koliko mari za njih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 14:59

POBEGLA U JEKU SKANDALA: Estrada se urotila protiv Milice Pavlović, a ona uhvatila štraftu - evo koliko mari za njih!

Podelila je detalje o kojima inače ne govori...

Pevačica Milica Pavlović na poslovnom planu niže uspehe i raduje se solističkom koncertu koji će održati u Beogradu, kojim će krunisati svoj višegodišnji uspešan rad.

Uprkos sreći i ponosu, Milica priznaje da joj u takvim trenucima najviše nedostaju njeni baka i deka koji su je podigli i koje je nedavno izgubila u relativno kratkom roku. A i čini se da se čitava estrada urotila protiv nje otkako je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izdala album. Ili se to pak samo tako čini.

Ona se rado vraća u Gornji Bunibrod, selo u blizini Leskovca u kojem je provela detinjstvo.

- Slušajte vi ovaj crvkut i mir. Ovde šljive stižu za jedno dvadesetak dana, ja bih rekla. A imam domaće nektarine. A imam i jabuku koju očigledno nismo prskali baš kako treba - pokazala je Milica dvorišni voćnjak na svom imanju, koji je juče posetila.

- A šta imam ovde i šta me čeka uskoro: smokvice! – nastavila je Milica sa prezentacijom.

Pevačica je potom pokazala i biljku čuvarkuću koja raste ispred kuće njene bake i deke, i čija magična svojstva koristi kada ima neku upalu uha ili druge zdravstvene tegobe.

- Ovo je čuvena kanta. Kada nisu znali kako da me se reše, samo mi daju kantu i kažu mi da idem da zalijem cveće - otkrila je Milica evocirajući uspomene.

Stara biciklica puna prašine. Sad ću da je operem i idem da se vozim malo kroz svoje selo, rekla je ushićeno pevačica objašnjavajući šta se sve vidi u snimcima koje je objavila na svom Instagram storiju.

- Nedavno sam bila na nekoliko dana. Ugasila sam telefon, što nikada za ovih desetak godina karijere nisam uradila, i prepustila se sebi, uspomenama i svemu što me je oblikovalo. Gornji Bunibrod je mesto odakle potiču moji koreni i uvek ću mu se vraćati, jer tamo osećam spokoj i mir - rekla je nedavno pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.