POBEGLA IZ PORODIČNE KUĆE ZBOG LJUBAVI: Viki Miljković otkrila nepoznate detalje iz veze sa harmonikašem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 16:50

POBEGLA IZ PORODIČNE KUĆE ZBOG LJUBAVI: Viki Miljković otkrila nepoznate detalje iz veze sa harmonikašem!

Evo kako je sve počelo!

Pevačica, Violeta Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške nakon dužeg vremena gostovali su zajedno u emisiji a odmah su se i tradicionalno kucali jajima.

Taške je pobedio Viki koja je nakon toga kratko rekla sledeće:

- Eto, zna se ko je gazda u kući - rekla je pevačica i osvrnula se na njihovu dugogodišnju vezu koja se nakon više od decenije krunisala brakom.

- Bili smo 13 godina pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego što smo se venčali. Sve vreme smo živeli zajedno, ali ko čeka taj dočeka - nasmejala se Viki i dodala:

- Svadba je bila ogromna, zvali smo ljude koje volimo sa kojima se družimo, a broj je došao do 800 a nismo bili pri kraju. Imala sam problem jer sam bila u šestom mesecu trudnoće. Na kraju smo smislili da iznajmimo brod i pozovemo ljudi koliko može da stane i tako je bilo.

Pevačica se podsetila i kako je "pobegla" od kuće zbog sadašnjeg muža iako je bila mnogo vezana za svoju porodicu.

- Niko nije znao da ću doći kod njega, na neki način sam i prevarila brata. Nikada nisam volela voće i taj dan sam izmislila da mi se jedu kruške kako bi oni otišli da uberu te voćke iz našeg voćnjaka, a brata sam zamolila da me navodno hitno odveze do Tašketa u Beograd jer moram nešto da mu kažem. Kada smo stigli rekla sam da se ne vraćam više, jako hrabro u tom trenutku moram priznati. Ali, nikada se nisam pokajala i da mogu da vratim vreme, opet bih isto - govorila je Viki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VIKI MILJKOVIĆ OTKRILA KAKO JE POBEGLA OD KUĆE ZBOG TAŠKETA: Iznela nepoznate detalje iz veze: "Prevarila sam brata"

Izvor: Blic, 16.Apr.2023

Pevačica Violeta Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške govorili su o svom odnosu, a prisetili se i početka svoje veze.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.