POBEGLA IZ BELE KUĆE! Sanja Stanković NIJE IZDRŽALA PRITISAK zadrugara! Zbog Matore IZLETELA NAPOLJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 19:12

POBEGLA IZ BELE KUĆE! Sanja Stanković NIJE IZDRŽALA PRITISAK zadrugara! Zbog Matore IZLETELA NAPOLJE

Nakon žestoke svađe i suđenja sa Jovanom, odustala je?

Nakon što je imala i više nego burno suđenje sa Jovanom Tomić Matorom, koje je dobila, Sanja Stanković izašla je iz Bele kuće.

Sanja je u svojoj završnoj reči otkrila da se povlači iz priče sa Franom Pujasom, i da joj je teško zbog situacije u kojoj se nalazi zbog bivše veze sa Matorom. Sanja je sedela sama na doku i u tišini plakala.

Podsetimo, Sanja je rekla da joj se Fran dopada i već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << par večeri je na osudi, te Jovana smatra da je bila sanjom sve vreme jer je dobar čovek i da nisu bile zajedno iz ljubavi nego iz koristi.

Fran je takođe priznao simpatije prema Stankovićevoj, čak se dogodio i poljubac, ali nam ostaje da vidimo da li će njih dvoje ipak biti zajedno uprkos pritisku zadrugara ili ne...

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.