POBEDIO JE u Prvom glasu Srbije, a onda ih je TUŽIO ZA KRŠENJE UGOVORA: Evo kako danas izgleda i čime se bavi Davor Jovanović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 07:19

POBEDIO JE u Prvom glasu Srbije, a onda ih je TUŽIO ZA KRŠENJE UGOVORA: Evo kako danas izgleda i čime se bavi Davor Jovanović!

Svi smo ga voleli.

Pevač Davor Jovanović učestovao je u muzičkom takmičenju “Prvi Glas Srbije“ , 2011. godine, u kojem je i pobedio. U samom takmičenju, Jovanović je osvojio simpatije kako žirija, tako i publike i mnogi su mu predviđali veliku pevačku karijeru.

Nakon samog takmičenja, Davor je odlučio da tuži produkciju pomenutog takmičenja, zbog toga što je smatrao da ugovor koji je potpisao sa produkcijom ovog takmičenja je bio oštećen, iz razloga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što on nije dobio album, kao i određeno pojavljivanje u medijima koje je očekivao. Pored njega, produkciju je tužila i pobednica istog takmičenja Mirna Radulović, koja je predstavljala Srbiju na “Evroviziji“ zajedno sa Sarom Jovanović i Mirnom Radulović.

A post shared by Davor Jovanović (@jdavor)

Davor nakon svega nije želeo da odustane, te je nastavio da gradi svoju pevačku karijeru korak po korak, te neretko održi raznorazne akustične nastupe, a snimke sa istih često voli da podeli na svojim društvenim mrežama.

A post shared by Davor Jovanović (@jdavor)

Na društvenim mrežama je izuzetno aktivan, te često podeli zanimljive fotografije iz svog života sa zanimljivim opisima , te vidimo da i pored pevanja jedan od hobija mu je i pravljenje raznoraznih fotografija.

A post shared by Davor Jovanović (@jdavor)

Davor trenutno uživa u skladnom braku sa njegovom dugogodišnjom izabranicom Milicom Bungin, a na društvenoj mreži je podelio mnogobrojne fotografije sa njihovog venčanja koje se dogodilo prethodne godine.

A post shared by Davor Jovanović (@jdavor)

Takođe, Milica i Davor će ove godine postati i roditelji, nakon prošlogodišnjeg izgovorenog sudbonosnog “da“, njegova izabranica je trenutno u devetom mesecu trudnoće.

A post shared by JMilica (@milicaki)

BONUS VIDEO

"POSLEDICA OPERACIJE JE IZRAŽENA!" Džejla Ramović otkrila kako se oseća nakon HIRURŠKOG ZAHVATA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.