POBACALA STVARI: Ana Ćurčić završila u suzama u svom domu nakon dramatične situacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 13:04

POBACALA STVARI: Ana Ćurčić završila u suzama u svom domu nakon dramatične situacije

evo šta se dogodilo nakon finala

Nakon velikog superfinala Zadruge 6, Ana Ćurčić osvojila je 2. mesto, dok je njena ljuta rivalka Aleksandra Nikolić dobila najveći broj glasova i odnela pobedu. Nakon finala Ana je otišla kući sa porodicom i podrškom, a kako Republika piše, nakon ulaska u kuću, sve se promenilo.

Izvor za Republiku priča da Ana nije mogla dugo da dođe sebi od šoka, a onda su na red došla i pisma Zvezdana Slavnića iz zatvora.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ana je bila sve vreme šokirana što nije pobedila, smatarla je da će pobediti, nadala se, što je i sama rekla. Od šoka je otišla sa porodicom kući, a kada je ušla u sigurno mesto, isplakala se, jer se odmah čula sa ćerkom, koja je otišla iz Srbije. Ana nije prestajala da grli sina Luku, majku, svi su bili na okupu - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

- Kad je videla Zvezdanova pisma, ona je to samo onako bacila, sklonila, nije želela da joj to bude fokus, jer je imala štošta da priča sa svojom porodicom. Ostali su budni dugo, jer ih nije videla mesecima, a svašta se izdešavalo, što je želela da im objasni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.