PLJUVALA JE PINK, OBEZBEDILI SU JOJ VOZAČA ZA DETE! Đedović otkrio sve o dogovoru Kulića sa produkcijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023, 18:23

"PLJUVALA JE PINK, OBEZBEDILI SU JOJ VOZAČA ZA DETE!" Đedović otkrio sve o dogovoru Kulića sa produkcijom

Imale su najbolje uslove u rijalitiju!

Marko Đedović je razgovarao sa rijaliti učesnicima o svom odnosu sa porodicom Kulić. On se prisetio situacije koja se dogodila u četvrtoj sezoni kada je naveo Miljanu Kulić da prizna da ga je udarila. Đedović je otkrio šta je sve produkcija omogućila Kulićima u prethodnim sezonama, a oni su uzvratili time što su vređali televiziju Pink.

- Ja sam to tada uradio, a to njeno ponašanje je takva sramota, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je mene ogovarala pa posle jurila za mnom - govori je Marko.

- Seti se belog mantila - dodao je Ša.

- Da to je bio znak da je sve u redu, a da sam ja doktor - rekao je Marko, pa dodao:

- Setite se svega kako su manipulisale, da ne pominjemo kako im šta zafali oni lupaju na kapiju, a sve su imali. Kad god izađu, oni pljuju. Oni su imali bolje uslove od svih nas zajedno. Znaš ti šta je ona meni sve napisala kada je izašla odavde. Šta su joj radili? Vozili su joj dete vozači. Dete Miljane Kulić ima vozača. Plaćen čovek da ga čuva, Marijin brat. Ne plaća ona, nego plaća produkcija. Ona kaže: "Nije mi dobro" i ne prisustvuje sastanku. Kako im je šta zafalilo, rokaju na kapiju. Producenti kao da su im kućne pomoćnice, tako su se ponašali. Hrana za dete, Miljana pije vitamine na nedeljnom nivou od 100 evra. Ovde vređaju voditelje i produkciju. Da ne pominjem to što je Marija nakon toga popljuvala Pink i ljude koji su joj pomogli u svemu, da ne pominjem što je molila da ona pobedi, a ljudi glasaju, kakvi su to teoretičari. E sada kada sam ja ispičao to, u kući muk, a njih dve su gledale i plakale. Ne bih komentarisao ono što je pričala. Ona se tokom noći je*ala sa Zolom, pa popodne sa Bebicom, a nije znala čije je dete, pa je išla da se čisti. Ona cirkuza, a radi sve te stvari - rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.