PLJUVAČKA POSRED FACE! Opšti HAOS i POLIVANJE u Beloj Kući - OBEZBEĐENJE UTRČALO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJUVAČKA POSRED FACE! Opšti HAOS i POLIVANJE u Beloj Kući - OBEZBEĐENJE UTRČALO (VIDEO)

Žestok okršaj...

Tokom porodičnog sastanka povodom obaveza koje zadrugari treba da obave u narednim danima, došlo je do žestokog sukoba između Baneta Čolaka i Mensura Ajdarpašića.

Naime, do haosa je došlo jer je Mensur peckao Baneta sve vreme zbog zadatka koji je trebalo da obavi, a onda je Čolak počeo da proziva Mensura za crnim stolom, što je Ajdarpašića iznerviralo, pa je nasrnuo na njega.

- Ivana i ja čistimo spoljni toalet, neki su prešli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa pušenja na lizanje, a pare što duguje u teratni - prozivao ga je Čolak, a potom ga je pljunuo u facu, na šta je Mensur odreagovao tako što ga je ispolivao vodom.

Obezbeđenje je odmah odreagovalo, jer je došlo do žestokog okršaja Čolaka i Mensura, te su se nekoliko puta pljunuli u facu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.