PLJUNULA NOVINARA, PA POSLALA DRUGA DA GA BIJE?! Sestru Miljane Kulić izbacilo OBEZBEĐENJE na koncertu Milice Pavlović

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2023, 09:58

PLJUNULA NOVINARA, PA POSLALA DRUGA DA GA BIJE?! Sestru Miljane Kulić izbacilo OBEZBEĐENJE na koncertu Milice Pavlović

Šokirala sve prisutne svojim ponašanjem na događaju!

Ana Kulić , rođena sestra, takmičarke "Zadruge", Miljane Kulić ne pojavljuje se često na javnim događajima.

Ana se sinoć pojavila na koncertu Milice Pavlović i napravila je niz skandala. Kako prenose domaći mediji, jednog od pripadnika sedme sile je pljunula, dok je njen pratilac nasrnuo na njega.

- Ana je najpre novinarima koji su je pitali za izjavu krajnje pristojno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tražila po 2.000 za intervju, a potom vređala novinare. Kasnije je prišla jednom od njih, počela da viče na njega i da ga pljuje, što je sve šokiralo. Nakon toga, tražila je od svog druga s kojim je došla na koncert da se fizički obračuna s novinarima koji su došli da isprate koncert prevačice Milice Pavlovič - počinje priču sa mesta događaja izvor koji je bio šokiran ponašanjem najmlađe Kulićeve.

- Na svi sreću obezbeđenje je odmah reagovalo i Anu i njenog prijatelja udaljilo od predstavnika sedme sile koji su radili svoj posao. Zahvaljujući dobroj organizaciji i obezbeđenju, izbegnut je veći incident - naveo je izvor.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sestra Miljane Kulić NAPRAVILA SKANDAL na koncertu Milice Pavlović: Obezbeđenje je odmah izbacilo - OVO SU SVI DETALJI

Izvor: Blic, 12.Feb.2023

Da iver ne pada daleko od klade, dokaz je i najmlađa ćerka rijaliti porodice Kulić, koji nezaustavno prave skandale i u "Zadruzi" i izvan nje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.