PLJUJE MILJANU NA SVA USTA! Nakon NAPUŠTANJA Zadruge, Marija Kulić pominje UGOVOR: BEŽI KROZ PROZOR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 16:40

PLJUJE MILJANU NA SVA USTA! Nakon NAPUŠTANJA Zadruge, Marija Kulić pominje UGOVOR: "BEŽI KROZ PROZOR!"

Fanovi napali Mariju čim je napustila rijaliti...

Marija Kulić je nedavno sa unukom, Željkom Kulićem, napustila "Zadrugu", te se svi pitaju da li će nakon sukoba sa Miljanom Kulić uopšte da se vrati u rijaliti.

Kako je sada napolju, Marija se oglasila na svom Instagram profilu, tako što je postavila fotografiju malog Željka sa Miljaninim sestrama.

Kako je slika izašla u javnost, malog Željka u parku, tako su krenuli i komentari da je bolje za dete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ne odrasta u rijalitiju, te da ni Miljana ne treba da bude u "Zadrugu".

Fanovi su skrenuli pažnju Mariji da je "ne tera u rijaliti", a Kulićeva je morala da odgovori n aovaj komentar:

- Hvala Bogu da Željkić udahne vazduh koji nije omeđen plastikom i zidinama. Razumem vaš gnev i osudu morža Miljane kojoj je s*ks važniji od porodice... - između ostalog je pisalo u Instagram komentaru, na koji je Marija odgovorila:

- Ma, ko je vodi kad beži sama. Tek mi kaže da je bila da potpiše ugovor. Kad dođe kući, kroz prozor beži da se vrati - odgovorila je Kulićeva.

Da li će se Marija vratiti u rijaliti ili ne, ostaje nam da saznamo...

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.