PLIKOVI, GAREŽ I STRAH: Dejan Dragojević uznemirio javnost novom objavom - svi se plaše onog najgoreg! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 15:58

PLIKOVI, GAREŽ I STRAH: Dejan Dragojević uznemirio javnost novom objavom - svi se plaše onog najgoreg! (FOTO)

Svi su zanemeli od šoka...

Pobednik pete sezone rijaliti formata "Zadruga", Dejan Dragojević, redovan je kada su u pitanju objave na njegovim socjalnim mrežama, budući da na taj način održava kontakt sa svojim fanovima koji željno iščekuju svaki njegov korak i objavu.

Ovog puta je objavio pomalo čudnu, a pojedini bi rekli i zabrinjavajuću objavu, odnosno kraći video snimak na kom se može videti da je njegova ruka u neprepoznatljivom stanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Dejan je objavio pomenuti video, a na njemu se jasno može videti kako je njegovu šaku zhvatila garež, uz žuljeve i plikove u predelu dlana.

U prvi mah su svi bili zabrinuti, ali odmah je sumnja na ono najgore mogla da se otkloni, budući da je pozadina ovog videa vrlo logična.

Dejan je prema svemu sudeći pripremao ručak - odnosno roštilj, a u takvim situacijama je ovakvo izdanje neminovno.

Kada su u pitanju žuljevi, vrlo je moguće da su isti posledica intenzivnih treninga i vežbanja na šipkama, jer pobednik "Zadruge 5" i njegov brat David, gotovo svakodnevno posećuju teretanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.