PLAVUŠA KRATKE KOSE... Ljiljana Blagojević više ne izgleda OVAKO! Promenila imidž, a razlog oduševio SVE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 08:28

"PLAVUŠA KRATKE KOSE..." Ljiljana Blagojević više ne izgleda OVAKO! Promenila imidž, a razlog oduševio SVE! (FOTO)

Transformacija koja je izazvala masovne reakcije!

Glumica Ljiljana Blagojević dobitnica je najprestižnijih nagrada na ovim prostorima, a odigrala je preko 50 uloga u pozorištu.

"Sećaš li se Doli Bel", "Velo misto", "Salaš u Malom Ritu", "Bolji život", "Boško Buha", "Doktorka na selu", "Tako se kalio čelik", "Život je lep", "Crna svadba", "Gorki plodovi" samo su deo kultnih filmskih i TV serijskih ostvarenja u kojima jeova dama verno dočarala svoje likove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ljiljana je mnoštvo puta prolazila kroz brojne transformacije kako bi što bolje oživela junakinje koje tumači, a sada je promenila frizuru za potrebe snimanja nove serije "Lako je Raletu", a o svemu je obavestila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

- Danas ovako! "Lako je Raletu"! Lako meni sa ovakvim kolegama - istakla je u prvoj objavi na kojoj se nalazi sa brojnim poznatim srpskim glumcima, pa je zatim oduševila novim setom fotografija:

- Još malo sa snimanja! Sve biser do bisera od kolega - napisala je Ljiljana uz objavljene slike.

Na novu transformaciju Ljiljane Blagojević pratioci na društvenoj mreži Instagram imali su samo reči hvale:

- Divna firzura!   /   Prelepo vam stoji ova boja kose   /   Vrhunska umetnica, dama i lepotica   /   Plavuša kratke kose, ovo nismo videli - samo su neki od pozitivnih komentara koji su se našli ispod fotografija naše glumice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.