PLASTIČNE OPERACIJE, TETOVAŽE I POREMEĆAJ E*EKCIJE! Bivši UČESNIK rijalitija izgleda kao ŽIVA LUTKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLASTIČNE OPERACIJE, TETOVAŽE I POREMEĆAJ E*EKCIJE! Bivši UČESNIK rijalitija izgleda kao ŽIVA LUTKA!

Ovo se ne viđa svakog dana!

Neven Ciganović nam je poznat kao učesik brojnih rijalitija od Velikog brata, Parova i Farme, a u Hrvatskoj je poznat kao modni stilista.

A post shared by Neven Ciganovic (@nevencigi) on Dec 24, 2017 at 1:57am PST

Ipak, ono po čemu je prepoznatljiv i privlači veliku pažnju je njegov izgled, koji je usled brojnih plastičnih operacija, veoma upečatljiv.

- Kada sam bio u srednjoj školi, odlučio sam da smršam pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam postoa anoreksičan i bulimiča. bio sam jako opsednut svojim izgledom - rekao je cigi jednom prilikom.

On je davno priznao da se u Italiji, dok je radio kao model, podvrgao plastičnoj hirurgiji i to da bi podigao kapke, dva puta je išao pod nož da bi pojačao jagodice i bradu, a usta je napumpao silikonima.

A post shared by Neven Ciganovic (@nevencigi) on Oct 27, 2017 at 5:56am PDT

Išao je u Iran da operiše već operisani nos. Tokom operacije ustanovili su mu prijapizam, neželjenu erekciju, bolnu i koja nije izazvana sek*ualnom željom.

U Istanbulu je deo kose presadio na obrve, za koje je hteo da budu čupavije nego do tada.

Na telu ima preko 20 tetovaža, a samo neke od njih su sunce, sidro, poljupci, natpisi, ptice, a ima istetoviranu i Severininu sliku.

A post shared by Neven Ciganovic (@nevencigi) on Jul 16, 2017 at 11:38am PDT

Neven je u Londonu snimio emisiju "Plastičan i ponosan", a u istoj je njegova prijateljica otkrila kako je u mladosti bio skroman i stidljiv dečko.

- Samo želim da zaustavim starenje. Želim da izgledam kao da imam 47 zauvek - rekao je Ciganović.

LUKSUZ I RAJ NA ZEMLJI! Ovo je HOTEL sa 5 zvezdica u kojem letuju Luna i Marko! Bazeni, klopa... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.