PLASTIČNA HIRURGIJA JOJ JE UTICALA NA SE*SUALNI ŽIVOT! Poznata pevačica bez dlake na jeziku progovorila o ovome

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 15:01

PLASTIČNA HIRURGIJA JOJ JE UTICALA NA SE*SUALNI ŽIVOT! Poznata pevačica bez dlake na jeziku progovorila o ovome

Uvek je bila otvorena.

Pevačica Nada Topčagić napunila je 67 godina, a kako bi "sakrila" bore, podvrgla se estetskim intervencijama. Malo botoksa, malo hijalurona i Nadica kao nova! Takoreći, druga žena!

Folkerka otkriva da joj je odlazak kod estetskog hirurga promenio život iz korena, a ulepšavanje je uticalo i na njen se**ualni život. Kako kaže, privlačnija je mužu Zlatku, iako je on bio protivnik intervencija.

- Ma, šta da vam kažem? Sad je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve puno lepše! Sa Zlatkom nikada nisam bila bliža ni intimnija. Iako on kaže da se godine ne mogu sakriti i da bore ne treba brisati, na našem primeru i odnosu razlika se i te kako vidi - rekla je Nada.

- Zlatko je protivnik svih estetskih zahvata, operacija, podmlađivanja... Rekao mi je da mi to nije bilo potrebno i da sam ja njemu bila lepa i pre nego što sam se zategla, ali znam da to nije tačno. Sad je zaljubljeniji nego ikad i s**s nam je bolji - rekla je ona kroz osmeh.

Njen suprug Zlatko Đorđević, sa kojim je Topčagićeva u srećnom braku skoro četiri decenije, kaže da on svoju ženu svakoga dana iznenađuje i da rođendan nije izuzetak.

- Mi smo u braku od ’83. godine, znači 37 punih i dugih godina! Svakoga dana ja njoj nešto kupujem i priređujem joj iznenađenja, tako da rođendane, godišnjice i neke druge datume posebno ne obeležavamo - rekao je Zlatko.

BONUS VIDEO: BOGDANINE SESTRE SE SKINULE U KUPAĆI: Rodićke odmaraju pored bazena, a tek da im vidite ATRIBUTE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.