Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 07:18

"PLAŠIM SE NJEGOVE REAKCIJE KADA ODGLEDA OVU EMISIJU!" Bivša zadrugarka iznela ŠOK OPTUŽBE na račun voditelja

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U emisiji "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je bivša zadrugarka i pevačica Teodora Bilanović.

Teodora je nedavno šokirala javnost kada je izjavila da je trpela nasilje tokom veze sa bivšim zadrugarom i voditeljem RED televizije Milanom Jankovićem Čorbom.

Teodora je u emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznela potresne detalje odnosa sa Čorbom i njene agonije, pa je izjavila da joj je čak u jednom momentu oduzeo pasoš kako ne bi mogla da ode od njega.

Podsetimo, Teodora i Čorba su započeli vezu u Zadruzi, a potom je nastavili napolju, a kako ona kaže, uspela je da pobegne od njega posle 4 meseca.

Plašila sam se za svoj život, šta ja znam kada me uhvati za kosu i baci na pod kako ću ja udariti! On je kod njega imao taj jedan stepenik i kada me baci ja da udarim glavom, ja bih završila mrtva - pričala je ona vidno potrešena u emisiji dok joj se tresla vilica sve vreme.

- Iskreno, ja i dalje idem kod psihijatra, ali svakako sam išla i pre svega što mi se dogodilo, jer smatram da je to važno za psihičko zdravlje, ali ja se i sada plašim njega, bojim se njegove reakcije kada bude odgledao ovu emisiju, ja se uvek plašim njega, ali sam jača nego pre, zauzimam se za sebe i važno mi je da pošaljem poruku svim žrtvama nasilja! - rekla nam je Teodora.

Emisiju sa Teodorom Bilanović pogledajte klikom na link ispod ovog teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.