PLAŠIM SE DA RASKINEM, ON MENI PRETI! Sanja progovorila o razgovorima ispod pokrivača sa Markom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 17:44

"PLAŠIM SE DA RASKINEM, ON MENI PRETI!" Sanja progovorila o razgovorima ispod pokrivača sa Markom

"Stavljao sam sve pod tepih jer kad legnemo u krevet plačeš!"

Sanja Grujić i Marko Stefanović su imali žestoku svađu, koja je eskalirala te je nastao haos u pabu gde ju je Stefanović izvređao o ČEMU SMO DETALJNIJE PISALI OVDE.

Međutim, kada su se smirili, nastavili su svađu mirnijim tonom, ali je tada Grujićeva otkrila da se navodno plaši da raskine sa Markom, jer joj on, kako ona kaže, preti:

- Najviše volim vas da postavim na svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesto, istripovane ribe i pametnice - rekao je Marko.

- Došli smo do toga da imaš najgore mišljenje o meni. Ne zaslužuješ me, zaslužujem nekog ko će da ima najbolje mišljenje o meni - dodala je ona.

- Stavljao sam pod tepih jer kad legnemo u krevet plačeš kao p*čka. K*rac si od čoveka, nemaš m*da da kažeš da si grešila. Budi srećna što se nisam p*pišao po tebi i ostavio te. Trebao sam bukvalno da se p*pišam po tebi - nastavio je Marko.

- Ja se plašim da raskinem sa njim jer kad god hoću da raskinem on meni preti da neću moći da pričam i da se družim. Mićo, ja sam povređena. Neka misle da sam najgora, evo kriva sam za sve. Tebi je da se izviniš mojoj mami, a ne meni. Mene si povredio, a ne nju. Nećeš biti sa mojom mamom, nego sa mnom. Kad moja mama vidi da sam srećna to je više od izvinjenja, a ne mene da gaziš. Postala sam mu najgora i ne mogu da se pomirim sa tim, neko ko je za mene najbolji ja sam najgora - jecala je Grujićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.