PLANIRAM DA PROŠIRIM ISLAM U SRBIJI! Dejan DONEO ODLUKU po povratku iz Meke i Medine će uraditi OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 18:25

"PLANIRAM DA PROŠIRIM ISLAM U SRBIJI!" Dejan DONEO ODLUKU po povratku iz Meke i Medine će uraditi OVO

"Uskraćeni smo u Srbiji!"

Velika prašina u medijima podigla se kada je Dejan Dragojević priznao da je već četiri godine u Islamu, o čemu tokom boravka u Beloj kući, nije želeo da govori.

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević, uključio se u emisiju "Premijera Vikend - Specijal", te je tom prilikom otkrio da planira da uvede Islam u Srbiji, te da kod nas nema toliko džamija:

- Jedva čekam da se vratim jer mislim da mogu da pomognem da Islam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bude pristupačniji u Srbiji, zato što mislim da smo uskraćeni za to. Moje pravo je da budem musliman, moje pravo je da prihvatim Islam i moje pravo je da se vratim u Islam. Samim tim kad uzmeš abdest, ne može ti niko ništa, a znate i sami da sam ja klanjao u rijalitiju, svaki sabah i uzimao abdest, neki su znali, neki nisu. Svi smo Alahovi i Alahu se vraćamo. Svi ćemo mi umreti, kao što su umirali i ljudi pre nas, a samo je jedno istina, a to je sudnji dan, gde je svako dolazio pred Boga sa svojim dobrim i lošim delima. Verujte u šta hoćete, tako da, šta da vam kažem - rekao je Dejan, pa je za sam kraj istakao:

- Ostajem ovde još par dana, mislim još pet dana maksimalno i onda idem nazad za Srbiju, tako da plan kada se vratim je da proširim Islam u Srbiji. Pokušaću ljudima da objasnim da islam nije terorizam, nego da je najčistija i najmlađa vera. Svako od nas greši, ali ću se ja potruditi da prikažem da je islam nešto verovatno. Nisam imao priliku da pričam o Islamu koliko znam, koliko mi je lep i koliko volim volim što sam musliman, ali mi se sada ukazala prilika, tako da ću vam svaki dan pričati - zaključio je Dejan u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.