PLANIRA ŽIVOT SA NJOM NAPOLJU? Ovaj DETALJ ga ODAO? Kristijan i Kristina ne mogu da KRIJU EMOCIJE više

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 17:24

PLANIRA ŽIVOT SA NJOM NAPOLJU? Ovaj DETALJ ga ODAO? Kristijan i Kristina ne mogu da KRIJU EMOCIJE više

"Nisi video kako je nosi!"

Marko Đedović ćaskao je pored bazena sa Jovanom Ljubisavljević i Stefanom Karićem, pa im otkrio da je Kristijan Golubović priznao kako mu je Kristina Spalević mnogo više od prijatelja.

Podsetimo, sinoć su novinari pitali Kristijana i Kristinu povodom njihove veze, ali su oni oštro negirali da tu postoji više od prijateljstva.

- Donosi mu Kristina sok, a Čorba ručak, a on kaže "Vidi, žena i drug mi donose..." - otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Đedović.

- Znači, ovde Krile razvlači... Nisi video kako je nosi - rekao je Stefan.

Đedović je ovime otkrio da Golubović Kristinu naziva ženom, a sinoć je zamerio Nenadu Laziću Neci što ju je nazvao njegovom devojkom.

Da li će oni na kraju priznati ljubavnu aferu, ili ne, ostaje nam da saznamo...

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šokantna izjava Kristijana Golubovića: KRISTINU SMATRA SVOJOM ŽENOM?

Izvor: Blic, 09.Maj.2021

Marko Đedović ispričao je cimerima u "Zadruzi", kako mu je Kristijan Golubović navodno otkrio da je njemu Kristina Spalević više od prijateljice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.