PLANIRA SVADBU! Milica Kemez otkrila detalje veze sa Borom - Ni afera sa Sanjom im ništa ne može!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2022, 14:39

PLANIRA SVADBU! Milica Kemez otkrila detalje veze sa Borom - Ni afera sa Sanjom im ništa ne može!

- Već dugo planira da me zaprosi.

Milica Kemez i Bora Santana su ušli u vezu još u "Zadruzi 4", a od tada je njihov odnos veoma buran i turbulentan.

Njih dvoje su često raskidali i mirili se, a sinoć je na "Zadrugoviziji" nastala svađa između njih dvoje i učesnice šeste sezone, Sanje Grujić. Milica je "na foru" navukla Sanju da prizna da je imala nešto sa Santanom, a onda je nastao opšti haos, o tome više saznajte OVDE.

Nakon što je dokazala da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su njene sumnje bile opravdane, Milica je progovorila o odnosu sa Sanjom i Borom, a onda pred kamerama otkrila da Santana zapravo planira da je zaprosi!

- Bora planira svadbu, planira da me veri, to planira već dugo i mislim da je sad nikad ozbiljniji, a ja sam večeras u belom u aludiram na nevinost i brak (smeh). Prevazišli smo nedoumice, on je meni sve priznao samo me nervira što ovde večeras nije bio iskren - rekla je Milica za "Srbija Danas".

- Ako smo ja i ona nešto pričali, nema potrebe da to priča sada javno. Ne želim da ponižavam ni kanalim bilo koju devojku u "Zadruzi", da li sam bio sa njom ili nisam... - ubacio se Bora.

- Vi znate Boru evo pet godina i znate da nikad ništa neće priznati... - dodala je Kemezova.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.