PLANIRA OSVETU! David osmislio pakleni plan i veruje da će se Ana pokajati što ga je ostavila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 22:44

PLANIRA OSVETU! David osmislio pakleni plan i veruje da će se Ana pokajati što ga je ostavila!

"Planirali su decu, smišljali im imena."

Bivši zadrugari Ana Korać i David Dragojević nedavno su završili svoju vezu, a vesto o njihovom raskidu je iznenadila sve.

David pokušava da deluje opušteno i kao da ga je briga što više nije sa Anom, ali to je daleko od istine.

Davida je ana toliko povredila i napravila mu haos od života da on sada živi samo za to da joj se osveti. Razradio je plan do detalja i uveliko ga sprovodi u delo, a kako kaže izvor, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ani neće biti dobro kad bude videla šta joj je bivši dragi zakuvao.

A post shared by FAN PAGE (@ana.korac.star)

- David je bio ubeđen da će sa Anom provesti život, čak su i decu planirali, smišljali im imena, želeli su da pokrenu vlastiti biznis, ali sve to palo je u vodu jer je Ana rešila da krene svojim putem - započinje izvor i dodaje:

- David je zbog nje odustao i od Amerike, a mogao je tamo da zaradi ozbiljne pare. Zbog svega toga oseća bes i nema nameru da se sve završi tek tako. Krenuo je u teretanu, trenira dva puta dnevno i sve ulaže u izgled. Planira da smuva ultrazgodnu ribu, mladu, atraktivnu i uspešnu i da sa njom započne ozbiljnu vezu.

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic)

- Siguran je da će, kad Ana vidi da ima lepšu i mlađu, odlepiti od ljubomore. A ni to nije sve. David je osmislio i biznis plan i trebalo bi da ga realizuje s novom devojkom, znam da je reč o sjajnoj ideji koja donosi mnogo novca, tako da on veruje da će se Ana mnogo pokajati što ga je ostavila - završava izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.