PLAKAO JE ZA TEODOROM - Anđelo OTVORIO DUŠU, pa nakon IZBACIVANJA otkrio da li će ZVATI SANDRU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2022, 23:13

PLAKAO JE ZA TEODOROM - Anđelo OTVORIO DUŠU, pa nakon IZBACIVANJA otkrio da li će ZVATI SANDRU

"Ne znam kome može da smeta kad neko stavlja porodicu pre svega, to je nešto najsvetije i najbitnije!"

Anđelo Ranković je prvi napustio superfinale i tako osvojio 16. mesto u "Zadruzi 5". Pre ulaska u studio, voditelj Milan Milošević je obavio intervju sa njim.

- Čestitam, 16. mesto. Svaka ti čast. Duša mamima i ujina. Da li ti je drago i kako komentarišeš to što svi pričaju da stavljaš porodicu pre svega? - pitao je Milan.

- Da. I ne znam kome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može da smeta kad neko stavlja porodicu pre svega, to je nešto najsvetije i najbitnije - rekao je Anđelo.

- Mnogo nagađaju da ćeš se javiti Dalili kad izađe - dodao je Milošević.

- Nema od toga ništa. Veza sa Sandrom opstaje, nastavljamo je u spoljnom svetu, kako će i koliko biti, ne možemo da nagađamo - istakao je Ranković.

- Nisam mislio da ću ući u superfinale. Tamo su mnogi željni, ima dosta, željni su superfinala, ali to je okej. Ja nisam, ja sam ga već doživeo. Hvala svima što su me doveli do superfinala. Nisam očekivao da će moji doći, oni ne vole da budu u medijima - rekao je Anđelo.

- Mnogi misle da su Sandra i Teodora slične - dodao je Milan.

- Ne bih da ih upoređujem, sve to sa Teodorom je davno završeno. To je Teodora, ovo je Sandra. Plakao sam kad je pušten klip, jer kad se nalazite u ovom prostoru, vrate vam se neki trenuci, naravno da možete da zaplačete. Sandra je zaslužila da bude na samom vrhu. Nadam se da će pobediti - dodao je Ranković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.