PLAKALA NA ULICI! Tanju Savić USLIKALI u momentu najveće privatnosti, IMA PROBLEME! Progovorila o svemu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAKALA NA ULICI! Tanju Savić USLIKALI u momentu najveće privatnosti, IMA PROBLEME! Progovorila o svemu!

Nije joj lako!

Pevačica Tanja Savić je nedavno uslikana na ulici kako plače, a sada je objasnila o čemu se radi.

- Ja sam po prirodi emotivna osoba, i imam nalete emocija, kao i svaka žena. Mislim da žene imaju više tih emotivnih padova, pa plaču zbog sitnica, iako možda nekome te situacije ne zvuče mnogo strašno - kaže Tanja.

Plakanje je za nju jedna vrsta pražnjenja i izbacivanja negativne energije.

- Stalno plačem. To je jedna vrsta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emotivnog pražnjenja. Svi plačemo i to je lepo. Mnogo je teško kad ne možeš da plačeš. Dok plačem znam da sam živa i da sam dobro - dodala je Savićeva, a potom se osvrnula na sve novinske napise koji prate njen brak.

 Problemi je ne zaobilaze.

- Ima kod mene problema i nije sve okej. Prosto, takav je život. Ili se boriš ili umreš. Muče me mnoge stvari, kao i sve nas. Ti problemi nisu za televiziju, a ja nisam osoba koja bi transparentno iznosila svoj privatni život - istakla je pevačica.

ISPLIVAO SNIMAK: CECA KAKVU NISMO VIDELI! Veseli se sa Đanijem na svadbi - LUDNICA uz OVU pesmu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.