PLAKALA JE celu noć, ne zna gde je došla Janjuš otkrio tajnu udate Bugarke Zamisli da su...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 11:49

"PLAKALA JE celu noć, ne zna gde je došla" Janjuš otkrio tajnu udate Bugarke "Zamisli da su..."

Da li se pokajala zbog ulaska, i da li je neko kriv zbog toga?

Pre par noći "Elita" je  postala bogatija za dva nova takmičara. Svojom pojavom su odmah izazvali pažnju i pobrali simpatije.

U pitanju je mešoviti bračni par. Suprug je sprskog porekla i zove se Aleksa Erski, dok je supruga bugarskog i zove se Elica, a oboje se bave rvanjen. Zanimljivo je da je on već pobedio u jednom rijalitiju i to u Bugarskoj, a njegova supruga slabije govori naš jezik.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Iako su ih ostali takmičari prihvatili sa velikim oduševljenjem, izgleda da je mladoj Bugarki teško palo što je ušla.

Naime, Marko Janjušević Janjuš prišao je Mileni Kačavendi i u naletu nervoze rekao kako ne može da podnese kritike, jer ljudi ne znaju kako je boraviti u rijalitiju, pa je za primer uzeo bračni par koji se u petak uselio na imanje u Šimanovcima. Aleksa i Elica Erski su pre dva dana postali deo "Elite", a Janjuš je otkrio da je Bugarka već prvu noć završila u suzama.

- Ušli sportisti ne znaju gde se nalaze. Ova plakala prvu noć. Zamisli da su ušli jedno bez drugog, ne bi izdržali jedan dan bukvalno - rekao je Janjuš.

- Ma bre i Balzak je prsla skroz - nadovezala se popularna Kuma.

I pored ovog razgovora, stranice na društvenim mrežama koje se bave rijalitijem i bitisanjem takmičara ne slažu se sa Janjuševim mišljenjem i smatraju da su oni mnogo spremniji ušli nego što deluju, jer su već bili u jednom takmičenju istog tipa, gde je Aleksa čak i pobedio.

Jedino što nam trenutno preostaje je da ispratimo dešavanja u "Eliti" narednih dana, i lično se uverimo kako se bračni par Erski snalazi u Beloj kući.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.