Izvor: Scandal.rs, 30.Dec.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAKALA I KUKALA, UMEŠALA SE DUŠICA: Milica Kemez jedina nije dobila čestitku! (VIDEO)

Milica Kemez je jedina zadrugarka kojoj sinoć nije puštena video čestitka članova porodice. Ona je očekivala video poruku od sestre, ali od toga na kraju nije bilo ništa. Kemezova je napustila belu kuću i krenula je da plače. Pojedini zadrugari su pokušali da je uteše i da je ubede da je sigurno došlo do neke The post PLAKALA I KUKALA, UMEŠALA SE DUŠICA: Milica Kemez jedina nije dobila čestitku! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MILJANA JE OZBILJNO NAVUČENA: Zajahala Orozovića, pa počela DA SE TRLJA o njega! Ovo je NEPRIJATNO ZA GLEDANJE!

Izvor: Scandal.rs, 31.Dec.2019, 14:43

Rano jutros, dok su svi zadrugari spavali, Miljana Kulić je krenula da masira Nikolu Orozovića. Ovo nije ništa čudno, s obzirom na to da se njih dvoje skoro svakog jutra masiraju, ali ova masaža ubrzo je prerasla u nešto više. Naime, dok je Kulićeva masirala Orozovića, u jednom trenutku mu se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.