PLAĆENI SU DOVOLJNO! Procureli detalji Anđeline i Zvezdanove emisije - Direktor otkrio kad startuju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 15:23

"PLAĆENI SU DOVOLJNO!" Procureli detalji Anđeline i Zvezdanove emisije - Direktor otkrio kad startuju!

Ubrzo nakon diskvalifikacije su uspeli da nađu novi posao.

Kao bomba je odjeknula vest da su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani iz "Zadruge" i to samo nekoliko dana pred finale. No, oni nisu gubili vreme i već su našli posao.

Naime, Anđela i Zvezdan su potpisali ugovor sa Sašom Mirkovićem, pa će uskoro gledaoci moći da ih vide na "Hajp" televiziji. Tim povodom se za 24sedam oglasio i Mirković.

- Plaćeni su dovoljno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njihova emisija počeće da se emituje sledeće nedelje, mogu da kažem da će to biti jedan ozbiljan "talk show" - rekao je Saša Mirković.

Anđela je na svom nalogu na Instagramu pokazala da su Zvezdan i ona već počeli sa snimanjima i da su veoma zadovoljni što su deo pomenute televizije, a kako će se snaći u voditeljstvu, ostaje da sačekamo još nekoliko dana i vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.