PLAČEM SVAKI DAN! Bivši zadrugar priznao da ima loša ljubavna iskustva, pa otkrio da li se vraća u rijaliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 23:59

"PLAČEM SVAKI DAN!" Bivši zadrugar priznao da ima loša ljubavna iskustva, pa otkrio da li se vraća u rijaliti

"Proći će ovo sve..."

Bivši zadrugar i popularni reper Nemanja Đerić Đekson bio je gost u emisiji "DeToxic" i tom prilikom pričao je o svom ljubavnom životu ali i o povratku u rijaliti.

Đekson je takođe otkrio koliko mu nedostaju nastupi i kontakt sa publikom.

- Da, najviše na svetu. Imao sam bukvalno četiri nastupa od kako je korona, plačem svaki dan - izjavio je reper.

Njegov ljubavni život do skora je bio poznat svima ali mu se to, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako sam kaže, obilo o glavu. Ipak je priznao da se stalno dešava nešto novo.

- O ljubavi ne razmišljam nešto preterano. Svakako, kod mene se uvek nešto novo dešava. Takođe, praćen sam lošim iskutsvom jer svaki put kada neku vezu javno obelodanim, nešto ružno se desi i propadne mi. Ne bih o tome mnogo pričao - rekao je Đekson.

Poznat je i kao bivši rijaliti učesnik, pa je otkrio kakvo je sada njegovo mišljenje o tome i da li će imati priliku da ga viđamo ponovo na malim ekranima.

A post shared by Djexon Official (@djexongram)

- Sigurno da ne. Ako se sada nisam vratio u rijaliti, kada je kriza kod nas muzičara, mislim da neću nikada. Proći će ovo sve i vratićemo se nastupima - isitiče on.

Podsetimo, Đekson je nedavno objavio novu duetsku pesmu "Loša devojka", a u izvođenju iste pridružila mu se njegova dobra prijateljica, takođe bivša zadrugarka, Sara Reljić.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.