PLAČEM I PO SAT I PO! Reper Ila ponovo u KUĆI OCA MINIMAKSA: Teška ISPOVEST o bolesti, smrti roditelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAČEM I PO SAT I PO! Reper Ila ponovo u KUĆI OCA MINIMAKSA: Teška ISPOVEST o bolesti, smrti roditelja

Uspomene se vraćaju.

Nakon nekoliko godina na drugoj adresi, reper i sin pokojnog voditelja Milovana Ilića Minimaksa, Vladimir Ilić Ila, vratio se u nekada porodični dom, koji u njemu budi razne uspomene - koliko lepe, toliko i tužne. U tom domu živeo je sa roditeljima i sestrom. Iako je pazario stan i preselio se, ipak se vraća nazad, a kako ističe, od Vračara svakako ne odustaje. Naime, on želi da ostari tamo gde se i rodio.

- Ovo je ista adresa i isti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stan koji je bio moj. Lepo mi je što se tiče duhovne strane, osećam pozitivan vajb. Vraćaju se uspomene, mešaju se pozitivne i negativne. Lepo je jer sam ovde odrastao, ali onda se setiš da si tu sahranio oca, majku, dva psa... ali to je život - kaže Ila, iznad čijih ulaznih vrata piše "Bronks". Životni prostor uredio je sam, a supruga Vesna i te kako mu je pružila ruku pomoći.

- Sam sam svoj dizajner. Trudio sam se da iskoristim svaki kutak jer je prostor mali - ističe on.

A post shared by Vladimir Ilic ILA (@ila_da_don) on Nov 14, 2018 at 8:42am PST

U posebnoj prostoriji gde popravlja telefone, gedžete i ostale stvari koje sakuplja, nalaze se fotografije oca Minimaksa, njegovi trofeji, nagrade i karikature.

- Prošlo je 14 godina od kada sa izgubio tatu i mamu, a vreme ne leči ništa, samo je teže i teže. Treba ti neko da ti da savet, a ne novac. Fali ti da sa njima dočekaš rođendan ili Novu godinu, a znaš da to nikada nećeš imati i to boli. Nažalost, izgubio sam mamu, tatu, sestru od ujaka, koja mi je bila kao rođena, pse. Imao sam dosta teške trenutke, operaciju, ali ne žalim se - kaže reper koji je operisao tumor pljuvačne žlezde.

Danas, muzikom se bavi iz ljubavi. Iako mu ne donosi veliku zaradu, ne planira da odustane od nje i ističe da će tako biti do kraja njegovog života. Svakako, nedostaje mu da nastupa.

A post shared by Vladimir Ilic ILA (@ila_da_don) on Jan 11, 2019 at 8:06am PST

Oca Minimaksa seća se sa osmehom na licu, a sa druge strane ne krije da su ga svi sa javne scene koje je učinio poznatim zaboravili.

- Bio je mnogo dobar, a u ovom svetu moraš da budeš go*no da bi te se sećali. Niko mi se nikada nije javio ako govorimo o estradi. Neki su me čak od*ebali kada sam ih pozvao i to me je razočaralo - izjavio je pa priznao da je od oca nasledio to što je karakterno teška osoba.

- U suštini je bio ćale i ortak, zbog njega sam završio školu. Jer kada sam ponavljao razred, nije glumio cavu, već mi je rekao: 'Šta sad, idemo dalje'. Učio me je da budem pošten i normalan, a majka da uvek idem dalje.

Po stanu su svuda i uspomene koje su mu ostale nekon smrti poslednjeg psa.

- Kada se setim koliko je bio bolestan u protekle dve i po godine, obuzme me tuga. Umem da treniram sat i po vremena i isto toliko plačem. Kada čujem pesmu ili vidim stvar koja me podseti na njega, mamu ili tatu, u trenutku padnem. Pas mi je umro na rukama, ovde u dnevnoj sobi. Ostale su mu otvorene oči i to je slika koju ne mogu da zaboravim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.