PLAČE JOJ PSIHIJATAR Janjuš KONAČNO uzvratio UDARAC Ivani: Toj osobi trebaju OZBILJNI STRUČNJACI

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2020, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PLAČE JOJ PSIHIJATAR" Janjuš KONAČNO uzvratio UDARAC Ivani: "Toj osobi trebaju OZBILJNI STRUČNJACI"

Obe Ivane se pronašle, pa mu uzvratile...

Marko Janjušević Janjuš je sledeći zadrugar koji je kroz nekoliko rečenica ispričao nekoliko detalja o zadrugaru sa kojim je u sukobu, a na zadrugarima je bilo da pogode o kome je reč.

- Bio sam veoma dobar sa njom. Bila mi je draga, ali moram da priznam da za života nisam upoznao ovakvu ženu. Toj osobi trebaju ozbiljni stručnjaci - rekao je Janjuš.

Janjuševo izlaganje je mnoge ukućane asociralo na Ivanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šopić, te su to otvoreno i rekli.

- Miljana ili Šopić - rekao je Marko Đedović, a sa njime je bila saglasna većina zadrugara.

- Janjuš je veoma domišljat momak. Ako smatra da sam to ja, onda smatram da je to rijaliti sprdnja, jer on zna da sam ja veoma inteligentna - rekla je Šopćeva.

- Možda je mislio na Ivanu Šopić, ili možda na Miljanu. Možda je mislio i na Ivanu Krunić, mada to nije moje mišljenje - rekla je Tara.

Kada je voditelj saopštio da je reč o Ivani Krunić, ona se pronašla uvređenom.

- Ja sam apsolutno najbolja verzija sebe. Nisi ništa loše mislio, a rekao si da mi plače psihijatar. Ja sam emotivna i zato treba da idem kod psihijatra? - besnela je Ivana.

- Ja ništa nisam loše mislio, samo sam mislio na to da takvu osobu nisam sreo - rekao je Janjuš.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.