PLAĆA CENU BURNOG ŽIVOTA! Mina radi ESTETSKU INTERVENCIJU sa MAJKOM - Uklanja OVO! Radiće i KOREKCIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 14:35

PLAĆA CENU BURNOG ŽIVOTA! Mina radi ESTETSKU INTERVENCIJU sa MAJKOM - Uklanja OVO! Radiće i KOREKCIJU

Ne želi da krije.

Mina Vrbaški je jedna od najkontroverznijih, ali ujedno i najlepših zadrugarki koje su prošle kroz velelepno imanje u Šimanovcima. Njenoj lepoti nisu odoleli mnogi, pa je ostala upamćena i po brojnim ljubavnim aferama koje je imala u sve četiri sezone ovog rijalitija. Ipak, burni život, stresne situacije, ali i nedostatak fizičke aktivnosti tokom boravka u zatvorenom prostoru su počeli da štete njenom fizičkom izgledu ili barem tako misli Mina, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odlučila da se podvrgne estetskoj intervenciji kako bi sačuvala svoju mladalačku lepotu.

Ona je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila lajv kako prolazi kroz esetski tretman koji bi, kako sama tvrdi, trebalo da joj pomogne da joj se smanji podbradak. Iako je u svojim ranim dvadesetim, Mina smatra da joj takav tretman potreban, zato je posetila jednu estetsku ordinaciju.

- Tretman traje 20 minuta, mora da se ponovi dva-tri puta kako bi imao efekat, a kasnije ću da radim malo i g*zu da uklonim višak celulita koji sam nabacila dok sam bila u "Zadruzi" - rekla je Mina tokom uključenja uživo.

Interesantno je da je pre uključenja okačila stori gde se vidi da i njena majka Ivana Vrbaški takođe radi neki drugi estetski tretman koji uključuje upotrebu igli. Mina je u tom storiju pohvalila majčinu lepotu i malo se šalila zato što je bodu oštrim predmetom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.