PLAČ I JECAJ NA OVAJ SVETI DAN: Otišli iz Bele kuće, Luna UTUČENA! Opet o Slobi - Da su svi takvi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAČ I JECAJ NA OVAJ SVETI DAN: Otišli iz Bele kuće, Luna UTUČENA! Opet o Slobi - Da su svi takvi...

Ne prestaje ceo dan!

U Beloj kući "Zadruge", Miljana i Marija Kulić, Savo Perović, Marijana Zonjić, Jelena Golubović i Višnja Petrović proslavljaju Aranđelovdan.

Oni su dobili pisma svoji porodica na ovaj sveti dan, a Savo nije mogao da obuzda emocije, već je napustio slavlje i otišao u hotel kako bi se isplakao.

Za njim je pošla i Luna Đogani, koja je sinoć imala jako burnu noć i bila na pragu nervnog sloma kada je u rijaliti ušao njen bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečko Sloba Radanović. Đoganijeva je tešila Savu, a onda izgovorila sledeće reči...

- Emotivac kao i ja, ista smo go*na. Drži se mali. Volim te, imaš mene. Znam da ti je teško, slobodno plači. Prelepe si čestitke dobio. Šta, došao si ovde da čitaš čestitke i plačeš - pričala je Luna Savi, a on se jedva suzdržavao i izvinjavao joj se zbog suza, da bi mu ona rekla sledeće:

- To je prelepo kada muškarac ume da plače. Da su svi takvi... - dodala je Đoganijeva.

Mnogi su shvatili da je ove reči posvetila svom bivšem Slobodanu, za kog i dalje priča kako ju je slomio i uništio joj život. Verujemo da je i dalje ranjiva od sinoćnjih dešavanja.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.