PIŠTOLJI, FANTOMKE I GOLOTINJA! Procurila šokantna FOTOGRAFIJA Ane Ćurćić iz vremena braka sa Slavnićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 18:01

PIŠTOLJI, FANTOMKE I GOLOTINJA! Procurila šokantna FOTOGRAFIJA Ane Ćurćić iz vremena braka sa Slavnićem

Tvrdio je Zvezdan i da je preljubnica i kockarka!

Ana Ćurčić nedavno je obnovila vezu sa nekadašnjim partnerom Acom Bulićem, ali i dalje javnost interesuje šta se događa sa Zvezdanom Slavnićem, te redovno nailazimo na razne spekulacije i nagađanja nakon njegove prevare i njihovog raskida. Sve je to dodatno podgrejano Zvezdanovim raskidom sa najpoznatijom ljubavnicom nakon Ane Karenjine - Anđelom Đuričić.

Poznato je i to da su oni u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lošem odnosu, te da ga je ona i krivično gonila zbog maltretiranja.

Tokom rijalitija, Zvezdan je izneo je mnoge optužbe na njen račun - od toga da je i ona bila preljubnica, do činjenice da je kockala sa njim, iako ona tvrdi da je to ne čini kockarkom.

Ana poprilično vodi računa o svojim društvenim mrežama, ali je jedna njena objava izazvala posebnu pažnju.

Ona je svojevremeno objavila fotografiju jednog ljubavnog para, sa fantomkama i pištoljem u ruci i napisala kako bolje puca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.