PIPKAO JE GDE NE SME?! Isplivao NECENZURISAN SNIMAK VATAČINE - Kristijan i Kristina zaboravili na kamere

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 19:55

PIPKAO JE GDE NE SME?! Isplivao NECENZURISAN SNIMAK VATAČINE - Kristijan i Kristina zaboravili na kamere

Otkazale im kočnice!

Već danima zadrugari bruje o prisnom odnosu Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. Mišljenja u Beloj kući su podeljena, a većina misli da su njih dvoje davno prešli granicu prijateljstva.

Poslednjih par dana njih dvoje su nerazdvojni, a kamera prati svaki njihov korak. Tokom emisije "Pitanja novinara" zadrugari su saznali da su Kristina i Kristijan imali štek koji nije bio pokriven kamerama. Nametnulo se pitanje šta su radili u tom šteku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << daleko od svih pogleda.

Danas je osvanuo klip na jednoj od stranica koja prati dešavanja u rijalitiju 24 sata dnevno. Kristijan i Kristina su se zadrirkivali, a u jednom trenutku je on stavio ruku na njeno međunožje.

- Što si bezobrazan - rekla je Kristina kroz osmeh.

- Izvini, nisam znao da imaš p*čku među nogama, ja mislio da imaš 100 evra, pa da uhvatim kad ono žaba. Ček da vidim - rekao je Kristijan i opet krenuo ka njenom međunožju.

- Nemoj - rekla je Kristina.

- Izvini - rekao je Kristijan.

Pogledajte u nastavku kako je izgledala ova situacija:

A post shared by Dont8Me (@dont8mee)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.